Bruidsfotografie

_I0O9771Geniet van die fantastische dag en laat een professionele trouwshoot maken van alle mooie momenten van “jullie dag”. Niet teveel geposeerd en lekker ongedwongen en jezelf kunnen zijn. Natuurlijk zijn er op die dag ook standaard momenten maar ook die kunnen op een bijzondere manier in beeld worden gebracht. Tot in de kleinste details zal alles worden vastgelegd met als resultaat een geweldig trouwalbum of een DVD. Of jullie de trouwerij nu “klein”of “groot” willen houden, bij Arends’ Foto Roosendaal is er voor elk budget een passende reportage te krijgen.

Wij willen met onze reportage een tastbare herinnering maken zodat jullie nog vele jaren kunnen nagenieten van deze dag. Of jullie uiteindelijk wél of niet besluiten met ARENDS’ FOTO ROOSENDAAL in zee te gaan, wij wensen jullie in ieder geval vast veel plezier met de voorbereidingen, een fantastische trouwdag met veel mooie foto’s en bovenal een fijn huwelijk toe.

FOTO’S ONTHOUDEN WAT MENSEN VERGETEN.

Willen jullie een vrijblijvend kennismakingsgesprek en erachter komen wat een reportage gaat kosten en welke mogelijkheden wij bieden, geef dan via e-mail de geplande datum op en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op.